Nieuws

Coronavirus update: het park is gesloten

Donderdag 2 april
coronovirus

Laatste update van KNLTB: Voorjaarscompetitie uitgesteld tot begin mei.  Klik hier voor de laatste update;  klik hier voor de meest gestelde vragen aan de KNLTB over het uitstel van voorjaarscompetitie

Laatste Update vanuit het bestuur van TV Pim Mulier

In verband met de landelijke maatregelen  en de adviezen van de KNLTB  rondom het Coronavirus blijft het tennispark gesloten  t/m 28 april.  Dit geldt voor alle activiteiten zowel op de tennis- en padelbanen als in het clubhuis. Mocht je in de periode t/m 28 april ingepland zijn voor een bardienst, dan komt deze te vervallen en hoef je de bardienst niet in te halen.

 Zoals eerder gemeld, is het complete sportpark gesloten en is het zeker niet de bedoeling dat er over hekken wordt geklommen om alsnog te tennissen of padellen. Hierop staan boetes en dit wordt ook gehandhaafd door toezichthouders. Bovendien zijn deze regels niet voor niets. Dus laten wij met z'n allen ervoor zorgen dat de verspreiding van het virus tot een minimum wordt beperkt, zodat we snel weer kunnen genieten van tennis en padel. We vertrouwen erop dat IEDEREEN de regels respecteert en wensen een ieder de komende periode gezondheid en energie toe. 

  Lees hier de meeste gestelde vragen aan de KNLTB;   Lees hier het laatste nieuws van RIVM

Namens het bestuur, Richard Veenhof, voorzitter 

Lees meer

Steun onze sponsors Huijg Sport/Net Makelaars/JP Haarlem

Donderdag 2 april
Huijg Sport

Een speciaal dankwoord en aandacht voor onze sponsoren die ons al vaak jarenlang ondersteunen! Ook onze sponsors/ondernemers  hebben het moeilijk  met alle maatregelen rondom het Coronavirus. 

Huijg Sport. Mocht je de komende periode behoefte hebben aan sportkleding en/of materialen, vergeet dan niet naar het assortiment van deze mooie sportwinkel te kijken. www.huijgsport.nl

Net Makelaars. Wil je een huis kopen of verkopen? Zit je er over na te denken? Dan heb je aan Net Makelaars een goede partner die je op een vriendelijke en energieke manier je ondersteunt  in een belangrijke stap in je leven. www.netmakelaars.nl

JP Haarlem Delivery Als je spullen van plek A naar plek B moeten krijgen (gemonteerd of niet) met een glimlach en snelle goede service dan ben je bij hen aan het juiste adres. www.jphaarlem.nl

Lees meer

Competitie-indeling voorjaar 2020 KNLTB jeugd en volwassenen

Maandag 20 januari
Competitie 2020

De indeling voorjaarscompetitie 2020 is klaar! Het was deze keer wederom een lastig karwei om alle wensen, inschrijvingen, teamsamenstellingen, voorkeuren op één lijn te krijgen. De TC beseft dit en zij hoopt dat de competitiespelende leden hier ook begrip voor kunnen opbrengen. Lees de bijgesloten informatie met daarin een uitleg hoe de TC is gekomen tot deze indeling. Bijgesloten tevens de competitie indeling tennis en de competitie indeling voor Padel (nieuwe versie!) . Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail dan naar de VCL (Vereniging Competitie Leider) Henk Zijlstra hankypanky@zonnet.nl

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

05
apr

GEANNULEERD Competitiedag 'Groen' & Junioren

06
apr

GEANNULEERD Afsluiting maandagavond winter dubbel competitie

18:30 – 23:00
13
apr

GEANNULEERD Competitiedag 'Groen' & Junioren

Toon volledige agenda

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige tennis- en padelvereniging. Bij TV Pim Mulier gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij ons is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Word lid.

Meer over de club

Facebook

Nu.nl Tennis

Wimbledon voor het eerst sinds 1945 afgelast, ook streep door Rosmalen
Wimbledon wordt dit jaar niet gehouden, zo heeft de organisatie woensdag besloten. Vanwege de uitbraak van het coronavirus is ook het hele grasseizoen geschrapt, waardoor het toernooi van Rosmalen eveneens niet doorgaat.
Tweevoudig Grand Slam-winnares Halep vreest voor einde tennisseizoen
Simona Halep houdt er rekening mee dat er dit jaar geen tennistoernooien meer worden gespeeld. Alle wedstrijden zijn sowieso al tot medio juli geschrapt vanwege de coronacrisis en de tweevoudig Grand Slam-winnares verwacht dat die periode nog langer gaat duren.
Begrip voor afgelasting: 'Volgend jaar waarderen we Wimbledon nog meer'
Tennissers hebben met begrip en teleurstelling gereageerd op de afgelasting van Wimbledon. De organisatie van de Britse Grand Slam maakte woensdag bekend dat het evenement dit jaar voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog niet doorgaat.
Nadal wil samen met andere Spaanse topsporters 11 miljoen ophalen
Rafael Nadal wil samen met basketbalspeler Pau Gasol geld inzamelen om de coronacrisis te bestrijden in Spanje. Hij roept de andere Spaanse topsporters op om gezamenlijk 11 miljoen euro op te halen.
Osaka: 'We redden mensenlevens en dat is de echte olympische gedachte'
Hoewel Naomi Osaka als boegbeeld van de Olympische Spelen teleurgesteld is dat het evenement in Tokio is uitgesteld, vindt de Japanse tennisster het de enige juiste beslissing in de strijd tegen het coronavirus.
Coach Tamaëla: 'Bertens mountainbiket en skeelert om fit te blijven'
Het tennis ligt door de coronacrisis in ieder geval tot begin juni wereldwijd stil en dat betekent dat ook Kiki Bertens voorlopig thuiszit. De Westlandse zag haar favoriete periode van het jaar - het gravelseizoen - geschrapt worden en moet creatieve oplossingen bedenken om fit te blijven.
Wimbledon houdt spoedberaad over eventueel uitstel of annulering
De organisatie van Wimbledon houdt volgende week spoedberaad over de gevolgen die de coronacrisis heeft voor de komende editie, die op 29 juni van start zou moeten gaan.
Tennissers kwaad over 'arrogantie' bij verplaatsing Roland Garros
Veel tennissers uiten hun onvrede over het gebrek aan communicatie vanuit de Franse tennisbond over het verplaatsen van Roland Garros. Dinsdag werd bekend dat de Grand Slam van 20 september tot 4 oktober wordt gespeeld, een week na de US Open.
Meer van Nu.nl Tennis