Nieuws

Schrijf nu in voor PM Open Dubbeltoernooi 2020

Vrijdag 10 januari
ODT_2020

Van 2 t/m 8 maart wordt al weer voor de 8e keer het Pim Mulier Open Dubbel Toernooi georganiseerd! Wil je je goed voorbereiden voor de komende voorjaarscompetitie en alvast spelen met je (nieuwe) teamleden? Of vind je het altijd leuk om sowieso tenniswedstrijden te spelen, doe dan mee met het PM Open Dubbel Toernooi. Je wordt ingedeeld op basis van je actuele rating en je speelt in ieder geval twee partijen doordat er met een poulesysteem wordt gewerkt. Het is uitsluitend toegankelijk voor dubbels (mix, heren, en dames). Pim Mulier Open Dubbel Toernooi wordt gespeeld van 2 t/m 8 maart a.s. Blokkeer de datum alvast in je agenda, ga op zoek naar een dubbelpartner en schrijf je in! Deadline is 22 februari 2020. Wil je inschrijven, gebruik hiervoor deze link.

Competitie-indeling voorjaar 2020 KNLTB jeugd en volwassenen

Maandag 20 januari
Competitie 2020

De indeling voorjaarscompetitie 2020 is klaar! Het was deze keer wederom een lastig karwei om alle wensen, inschrijvingen, teamsamenstellingen, voorkeuren op één lijn te krijgen. De TC beseft dit en zij hoopt dat de competitiespelende leden hier ook begrip voor kunnen opbrengen. Lees de bijgesloten informatie met daarin een uitleg hoe de TC is gekomen tot deze indeling. Bijgesloten tevens de competitie indeling tennis en de competitie indeling voor Padel (nieuwe versie!) . Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail dan naar de VCL (Vereniging Competitie Leider) Henk Zijlstra hankypanky@zonnet.nl

Lees meer

PADELtoernooi Move Up-Move Down 7+8 maart

Zaterdag 25 januari

Doe jij mee met het Move Up Move? Wat is Move Up Move Down? Dit toernooi wordt gespeeld op drie banen gedurende aaneengesloten blokken van  2,5 uur. In deze blokken worden vijf partijen van een half uur gespeeld. 12 deelnemers starten op een willekeurige plek op de drie banen (aan te wijzen door de toernooileiding). Na een half uur schuiven de winnaars een baan omhoog en de verliezers een baan naar beneden. Het volgende blok mag niet met de partner van het vorige blok worden gespeeld. Wil je nog meer informatie, klik dan snel op "downloads' en lees "informatie over het toernooi".  Let op: er zijn speciale voorwaarden voor deelname wanneer je ook meedoet met het PM Open Dubbel Toernooi, dat gespeeld wordt van 2 t/m 8 maart.

 

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

t/m 08-03-2020
07
mrt

Move up Move down padeltoernooi

10:00 – 18:00
t/m 08-03-2020
23
mrt

Gratis Wedstrijdtraining Jeugd

17:00 – 18:30
29
mrt

Afsluiting Pim Poule winter

Toon volledige agenda

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige tennis- en padelvereniging. Bij TV Pim Mulier gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij ons is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Word lid.

Meer over de club

Facebook

Nu.nl Tennis

Wereldtopper Medvedev doet in juni mee aan grastoernooi Rosmalen
Daniil Medvedev doet begin juni mee aan het grastoernooi van Rosmalen. Het wordt de vierde keer dat de huidige nummer vijf van de wereld zich in Nederland voorbereidt op Wimbledon.
Federer staat maanden aan de kant na knieoperatie en mist Roland Garros
Roger Federer kan lange tijd niet in actie komen. De Zwitser heeft woensdag een knieoperatie ondergaan en mist daardoor onder meer Roland Garros.
Clijsters verliest bij rentree als tennisster eervol van Muguruza in Dubai
Kim Clijsters heeft haar rentree op de tennisbaan maandag niet kunnen opluisteren met een overwinning. De viervoudig Grand Slam-winnares verloor in de eerste ronde van het WTA-toernooi in Dubai van Garbiñe Muguruza, al bood ze de Spaanse uitstekend partij.
Bertens stijgt van achtste naar zesde plaats op wereldranglijst
Kiki Bertens zal maandag van de achtste naar de zesde plaats stijgen op de nieuwe wereldranglijst. De Zuid-Hollandse profiteert van de slechte resultaten van haar concurrenten op dinsdag.
Chinese tennissers laten Davis Cup schieten vanwege coronavirus
De Chinese tennissers hebben zich dinsdag teruggetrokken voor de komende Davis Cup-speelronde. De ploeg kan vanwege het veelbesproken coronavirus 2019-nCoV het land niet uit.
Clijsters hoopt niveau van tweede set tegen Muguruza vast te houden
Kim Clijsters houdt een overwegend goed gevoel over aan haar rentree als tennisster. De viervoudig Grand Slam-winnares verloor maandag in Dubai van Garbiñe Muguruza, maar was zeker niet kansloos.
Emotionele Bertens snapt niet hoe ze tiende titel in carrière heeft gepakt
Kiki Bertens begrijpt niet hoe ze haar titel in Sint-Petersburg heeft kunnen prolongeren. De Wateringse, die na het beslissende punt in tranen uitbarstte, boekte zondag in de Russische stad de tiende toernooizege in haar carrière.
Monfils verslaat Auger-Aliassime en prolongeert titel in Rotterdam
Gaël Monfils heeft zondag voor het tweede jaar op rij het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam op zijn naam geschreven. De Fransman rekende in de finale in twee sets af met Félix Auger-Aliassime: 6-2 en 6-4.
Meer van Nu.nl Tennis