Nieuws

Inschrijving maandagavondcompetitie winter geopend

Vrijdag 10 juli
maandagavondcompetitie

Je kan je weer inschrijven voor de interne maandagavondcompetitie editie najaar/winter 2020/2021 uitsluitend voor dubbels (heren/mix). Je dient je in te schrijven met een vaste partner per onderdeel (twee onderdelen toegestaan) waarmee je de hele competitie speelt. Uiteraard zijn ook hier de Corona-maatregelen van kracht die gelden op ons tennispark. Wil je meer informatie over hoe de wedstrijden gespeeld worden en het wedstrijdreglement, klik dan hier.  Inschrijving via Toernooi.nl is verplicht. Klik hier voor de link. De wedstrijden starten begin oktober. 

Indeling Competitieteams 2020 tennis padel bekend

Donderdag 9 juli
Tenniscompetitie

De TC heeft witte rook: de teamindeling voor de " KNLTB Tennis Padel competitie jeugd en senioren 2020" is af. Het was een hele klus dit keer om de teamsamenstelling goed en weloverwogen te doen. De tennis en padelcompetitie loopt nu gelijktijdig en - omdat padel zo populair is geworden - zijn er spelers die zich voor beide disciplines hebben ingeschreven. Veel inschrijvingen dit jaar, zo ook wensen, keuzes en veel verschillende competitiesoorten. Onze VCL Henk Zijlstra heeft met ondersteuning van de TC de nodige trucjes uit de hoge hoed getoverd en zie hier: het is toch gelukt. Alle competitiespelers hebben de wedstrijden enorm gemist en nu ook tennistoernooien  nog beperkt doorgang vinden (enkele toernooien gaan in augustus nog wel door in onze regio!), is iedereen weer  "eager  to go" als begin september de competitie in de regio losbarst. Klik op "downloads" voor de overzichten van: Teamindeling senior tennis; Teamindeling jeugd ; Teamindeling padel.  Wil je nog weten  de data voor de competitie klik dan hier.  Er is ook nog wat aanvullende  informatie over de KNLTB competitie 2020. Zie hiervoor  "downloads".  Wij wensen iedereen die aan de KNLTB Competitie tennis en padel meedoet veel plezier, blijf sportief en doe voorzichtig . Keep safe en houd afstand van elkaar!

Lees meer

Terras en kantine open woensdag 1 juli

Zondag 28 juni
terras

Eindelijk, de kantine mag vanaf 1 juli weer open! We zijn heel erg blij met dit goede nieuws. Kunnen we eindelijk weer na een enerverend potje tennis of padel een drankje doen op het terras of in de kantine. Ook ouders en begeleiders mogen weer op het park aanwezig zijn. Op afstand reserveren van de banen blijft van kracht. Het afhangbord in de kantine wordt nog niet gebruikt. Door de Coronamaatregelen hoeft iedereen dit jaar maar 2 bardiensten te draaien. Leden die nog géén 2 bardiensten hebben ingeroosterd, zijn hierover geïnformeerd alsmede de leden die al voor 3 diensten stonden ingeroosterd. Heb je 3 diensten afgekocht dan krijg je 1 dienst terug (vragen hierover mail naar  barcommissie@tvpimmulier.nl). Grote dank aan Louise en Machteld die terras en kantine Coronaproof hebben gemaakt. Zo kunnen we per 1 juli ook direct genieten van een drankje en hapje. Geniet van sport en gezellig napraten in de kantine en op het terras. Vergeet sowieso niet om een kijkje te nemen in de kantine. Onder leiding van Machteld heeft er een mega make-over plaatsgevonden en het is fantastisch geworden.

Er gelden nog wel enige beperkende maatregelen om alles volgens de richtlijnen voor de Horeca i.v.m. Covid 19 te laten verlopen. Lees dus de onderstaande regels goed door (klik op downloads).

Lees meer
Toon al het nieuws

Online reserveren

Agenda

05
aug

50-Plus toernooi

09:30 – 17:00
t/m 07-08-2020
t/m 29-08-2029
16
sep

IJsjesmiddag

Toon volledige agenda

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige tennis- en padelvereniging. Bij TV Pim Mulier gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij ons is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Word lid.

Meer over de club

Nu.nl Tennis

Wimbledon verdeelt prijzengeld van afgelaste editie onder 620 spelers
Wimbledon gaat het prijzengeld voor de afgelaste editie van dit jaar verdelen onder 620 tennissers die op basis van hun huidige wereldranking zouden deelnemen aan het hoofdtoernooi of het kwalificatietoernooi.
WTA volgt ATP en voert eenmalig rankingsysteem van 22 maanden in
De WTA heeft donderdag in navolging van de ATP besloten om de wereldranglijst eenmalig anders te berekenen. Ook Kiki Bertens en haar collega-speelsters behouden alle punten vanaf maart vorig jaar tot het einde van 2020.
Djokovic slaat terug na massale kritiek: 'Er is sprake van een heksenjacht'
Novak Djokovic heeft zich geërgerd aan de massale kritiek die hij heeft moeten incasseren voor het organiseren van de veelbesproken Adria Tour. De Serviër, die op zijn eigen toernooi net als enkele collega-tennissers besmet raakte met het coronavirus, vindt dat hij te hard wordt aangepakt.
Sluiter bezig aan proefperiode als coach van mondiale nummer 38 Görges
De kans is aanwezig dat Raemon Sluiter binnenkort terugkeert als tenniscoach op het hoogste niveau. De Rotterdammer is momenteel bezig aan een proefperiode als trainer van Julia Görges, de nummer 38 van de wereld.
ATP berekent ranglijst tennissers eenmalig over periode van 22 maanden
De ATP heeft naar aanleiding van de vele door de coronacrisis geschrapte en verplaatste toernooien besloten de wereldranglijst eenmalig anders te berekenen. Tennissers kunnen punten scoren over een periode van 22 maanden.
Organisatie Roland Garros predikt voorzichtigheid na toernooi Djokovic
De organisatie van Roland Garros benadrukt dat er straks in Parijs niet dezelfde fouten zullen worden gemaakt als op de Adria Tour. Bij het door Novak Djokovic georganiseerde toernooi raakten meerdere spelers besmet met het coronavirus, onder wie de Serviër zelf.
Djokovic en zijn vrouw testen negatief op coronavirus
Novak Djokovic is niet langer besmet met het coronavirus. De Serviër en zijn vrouw Jelena testten donderdag negatief, tien dagen nadat het koppel bekendmaakte het COVID-19-virus onder de leden te hebben.
Roland Garros start kaartverkoop voor ruim de helft van de capaciteit
Roland Garros heeft donderdag de start van de kaartverkoop aangekondigd. De organisatie van het Grand Slam-toernooi wil 50 tot 60 procent van de normale capaciteit gebruiken.
Meer van Nu.nl Tennis