Nieuws

Pim Poule Winter 2020-2021 gaat van start

Donderdag 6 augustus
Pim Poule winter 2020-2021

Nu de zomereditie van Pim Poule niet is doorgegaan door Corona, gaan we eerder van start met de Pim Poule Winter 2020-2021. De Pim Poule gaat beginnen vanaf maandag 7 september en loopt door tot eind maart 2021. Ná de clubkampioenschappen kan je gelijk door met de Pim Poule. Je kan inschrijven voor DE/HE (2  poules op sterkte; bij veel inschrijvingen wordt een extra HE poule toegevoegd), DDA Bianca / DD B Sandra / DD C Rita+Annelarissa; HD poule. Voor specifieke informatie over hoe de Pim Poules worden gespeeld én de keuze voor de diverse poules, klik hier.  De digitale afhangregels  via de Clubapp i.v.m. Corona zijn nog steeds van kracht. Hou er wel rekening mee dat per 11 september a.s. de KNLTB competitie weer van start gaat. Dit betekent dat per die datum het niet mogelijk is om (vrij) en Pim Poule te spelen op vrijdagavond, zaterdag overdag tot 16.00 uur en zondagochtend tot 12.00 uur. Zondagmiddag en zondagavond, zijn er voldoende banen beschikbaar voor Pim Poule wedstrijden. De KNLTB competitie loopt tot eind oktober. (zie downloads > klik op speelschema). Let op: ook voor deze Pim Poule editie geldt: verplicht inschrijven via toernooi.nl (klik op de link).  We wensen alle deelnemers veel tennisplezier.

Lees meer

Inschrijving maandagavondcompetitie winter geopend

Vrijdag 10 juli
maandagavondcompetitie

Je kan je weer inschrijven voor de interne maandagavondcompetitie editie najaar/winter 2020/2021 uitsluitend voor dubbels (heren/mix). Je dient je in te schrijven met een vaste partner per onderdeel (twee onderdelen toegestaan) waarmee je de hele competitie speelt. Uiteraard zijn ook hier de Corona-maatregelen van kracht die gelden op ons tennispark. Wil je meer informatie over hoe de wedstrijden gespeeld worden en het wedstrijdreglement, klik dan hier.  Inschrijving via Toernooi.nl is verplicht. Klik hier voor de link. De wedstrijden starten begin oktober. 

Indeling Competitieteams 2020 tennis padel bekend

Donderdag 9 juli
Tenniscompetitie

De TC heeft witte rook: de teamindeling voor de " KNLTB Tennis Padel competitie jeugd en senioren 2020" is af. Het was een hele klus dit keer om de teamsamenstelling goed en weloverwogen te doen. De tennis en padelcompetitie loopt nu gelijktijdig en - omdat padel zo populair is geworden - zijn er spelers die zich voor beide disciplines hebben ingeschreven. Veel inschrijvingen dit jaar, zo ook wensen, keuzes en veel verschillende competitiesoorten. Onze VCL Henk Zijlstra heeft met ondersteuning van de TC de nodige trucjes uit de hoge hoed getoverd en zie hier: het is toch gelukt. Alle competitiespelers hebben de wedstrijden enorm gemist en nu ook tennistoernooien  nog beperkt doorgang vinden (enkele toernooien gaan in augustus nog wel door in onze regio!), is iedereen weer  "eager  to go" als begin september de competitie in de regio losbarst. Klik op "downloads" voor de overzichten van: Teamindeling senior tennis; Teamindeling jeugd ; Teamindeling padel.  Wil je nog weten  de data voor de competitie klik dan hier.  Er is ook nog wat aanvullende  informatie over de KNLTB competitie 2020. Zie hiervoor  "downloads".  Wij wensen iedereen die aan de KNLTB Competitie tennis en padel meedoet veel plezier, blijf sportief en doe voorzichtig . Keep safe en houd afstand van elkaar!

Lees meer
Toon al het nieuws

Online reserveren

Agenda

t/m 29-08-2029
16
sep

IJsjesmiddag

25
nov

Pepernoten Toernooi

Toon volledige agenda

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige tennis- en padelvereniging. Bij TV Pim Mulier gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij ons is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Word lid.

Meer over de club

Nu.nl Tennis

Arantxa Rus pakt dubbeltitel bij eerste WTA-toernooi sinds maart
Arantxa Rus heeft zondag met de Sloveense Tamara Zidansek het dubbelspel op het graveltoernooi van Palermo gewonnen. Het was het eerste WTA-toernooi sinds maart.
Coach Bertens: 'Geeft fijn gevoel dat knoop is doorgehakt over US Open'
De opluchting overheerst in het kamp van Kiki Bertens na het moeilijke besluit om niet mee te doen aan de US Open. De Westlandse reist deze maand vanwege de coronapandemie niet naar de Verenigde Staten en bereidt zich voor op het gravelseizoen in Europa, met als hoofddoel Roland Garros.
Bertens meldt zich af voor US Open vanwege coronamaatregelen
Kiki Bertens heeft zich vrijdag afgemeld voor de US Open. De Nederlandse toptennisster ziet het door de coronamaatregelen niet zitten om deze maand af te reizen naar de Verenigde Staten.
Oud-winnaars Clijsters en Murray krijgen wildcard voor US Open
Kim Clijsters (37) en Andy Murray (33) mogen over een kleine maand meedoen aan de US Open. De oud-winnaars van het Grand Slam-toernooi in New York hebben donderdag een wildcard gekregen van de organisatie.
Afmeldingen devalueren US Open: 'Vraag of het wel Grand Slam-waardig is'
Mede door de afmeldingen van titelverdediger Rafael Nadal en wereldranglijstaanvoerster Ashleigh Barty lijkt de US Open dit jaar een gedevalueerd Grand Slam-toernooi te worden. Toch zijn veel tennissers straks wél van plan om naar New York te reizen. "Deze toestand legt bloot hoe gecompliceerd de tennistour is."
Titelverdediger Nadal laat US Open schieten vanwege coronapandemie
Rafael Nadal komt volgende maand niet in actie op de US Open. De titelverdediger en nummer twee van de wereld vindt het vanwege de coronapandemie onverstandig om af te reizen naar New York.
Bertens beslist uiterlijk maandag over deelname aan US Open
Kiki Bertens maakt uiterlijk maandag bekend of ze deelneemt aan de US Open. De nummer zeven van de wereld twijfelt vanwege de coronacrisis nog of ze afreist naar New York, zo laat haar coach Elise Tamaëla dinsdag weten aan NU.nl.
Bertens kan titel niet verdedigen op afgelast toernooi van Madrid
Kiki Bertens krijgt volgende maand geen kans om haar titel te verdedigen bij het WTA-toernooi van Madrid. Het toernooi is op last van de Spaanse autoriteiten afgelast vanwege het coronavirus.
Meer van Nu.nl Tennis