Nieuws

Competitie-indeling voorjaar 2020 KNLTB Senior/jeugd

Maandag 20 januari
Competitie 2020

De voorjaarscompetitie 2020 voor senioren en jeugdteams is klaar! Het was deze keer wederom een hels karwei om alle wensen, inschrijvingen, teamsamenstellingen, voorkeuren op één lijn te krijgen. De TC beseft dit en zij hopen dat de competitiespelende leden hier ook begrip voor kunnen opbrengen. Lees daarom de bijgesloten informatie met daarin een uitleg hoe de TC is gekomen tot deze indeling. Bijgesloten tevens de competitie indeling tennis voorjaar en de competitie indeling voor Padel. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, mail dan naar de VCL (Vereniging Competitie Leider) Henk Zijlstra hankypanky@zonnet.nl

Lees meer

Tennis- en Padellessen

Zaterdag 18 januari

Wil je straks in het zomerseizoen op het mooiste tennispark van Haarlem ook weer veel plezier hebben op de baan, je service harder leren slaan, (beter) leren dubbelen en scoren met je volleys op de padel- en/of tennisbaan? Schrijf snel in bij Tennis Op Maat zodat je verzekerd bent van een lesplek door te klikken op het 'gele potloodje' bij de les van je keuze.

Toelichting voor ouders van jeugdleden: Het bestuur, de jeugdcommissie en Tennis Op Maat hebben een uniek alles-in-1 jaarpakket voor de jeugd samengesteld: in de zomer en het hele jaar door 1 of 2 tennislessen per week, lidmaatschap van de vereniging, deelname aan veel leuke competities, evenementen en toernooien en een uniek tennisdiploma. Nodig ook je vriend(inn)en, buren en klasgenoten uit! Kijk voor meer informatie ook op de site van Tennis op Maat of lees verder over onze pakketten.

Schrijf nu in voor PM Open Dubbeltoernooi 2020

Vrijdag 10 januari
ODT_2020

Begin maart wordt al weer voor de 8e keer het Pim Mulier Open Dubbel Toernooi georganiseerd! Wil je je goed voorbereiden voor de komende voorjaarscompetitie en alvast spelen met je (nieuwe) teamleden? Of vind je het altijd leuk om sowieso tenniswedstrijden te spelen, doe dan mee met het PM Open Dubbel Toernooi. Je wordt ingedeeld op basis van je actuele rating en je speelt in ieder geval twee partijen doordat er met een poulesysteem wordt gewerkt. Het is uitsluitend toegankelijk voor dubbels (mix, heren, en dames). Pim Mulier Open Dubbel Toernooi wordt gespeeld van 2 t/m 8 maart a.s. Blokkeer de datum alvast in je agenda, ga op zoek naar een dubbelpartner en schrijf je in! Deadline is 22 februari 2020. Wil je inschrijven, gebruik hiervoor deze link.

Toon al het nieuws

Agenda

07
feb

Klaverjassen

20:00 – 22:00
09
feb

Ouderbijeenkomst Jeugdtennis

09
feb

Tennis Clinic Tennisschool voor Senioren

11:00 – 12:30
Toon volledige agenda

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige tennis- en padelvereniging. Bij TV Pim Mulier gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij ons is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Word lid.

Meer over de club

Nu.nl Tennis

Dit zijn de belangrijkste concurrenten van Bertens op de Australian Open
Kiki Bertens hoopt dit jaar te verrassen op de Australian Open, het Grand Slam-toernooi waarop ze nog nooit verder kwam dan de derde ronde. Een overzicht van de titelfavorieten en de speelsters die net als de Nederlandse willen stunten in Melbourne.
Tsitsipás vraagt zijn luidruchtige fans in Melbourne om meer respect
Stéfanos Tsitsipás heeft zijn fans gevraagd om minder luidruchtig te zijn bij de Australian Open. De Griek stoorde zich maandag in zijn eerste partij enigszins aan het gedrag van zijn landgenoten op de tribune.
Vijftienjarige Gauff: 'Mijn missie is om de beste aller tijden te worden'
Coco Gauff is dolblij met de manier waarop ze maandag de tweede ronde van de Australian Open bereikte. Het pas vijftienjarige toptalent was, net als vorig jaar op Wimbledon, in twee sets te sterk voor haar 24 jaar oudere idool Venus Williams.
Gauff (15) ook op Australian Open langs Venus Williams, Stephens strandt
Toptalent Coco Gauff heeft maandag de tweede ronde van de Australian Open bereikt door opnieuw te stunten tegen Venus Williams. De vijftienjarige Amerikaanse won in twee sets van haar 24 jaar oudere landgenoot. De titelfavorieten bij de vrouwen overleefden hun openingspartijen, maar Sloane Stephens werd uitgeschakeld.
Djokovic dankzij negenhonderdste ATP-zege verder op Australian Open
Titelverdediger Novak Djokovic heeft maandag met enige moeite de tweede ronde van de Australian Open bereikt. De nummer twee van de wereld won in vier sets van de Duitser Jan-Lennard Struff. Roger Federer was in Melbourne een maatje te groot voor Steve Johnson.
Tweevoudig Grand Slam-winnares Osaka ziet zichzelf niet als topspeler
Naomi Osaka schreef in september 2018 de US Open op haar naam en verdedigt de komende weken haar titel op de Australian Open, maar voelt zich nog altijd geen wereldtopper. De Japanse bekent dat ze in 2019 veel moeite had om met de hoge verwachtingen om te gaan.
Griekspoor plaatst zich voor Australian Open en debuteert op Grand Slam
Tallon Griekspoor heeft zich voor het eerst in zijn loopbaan voor een Grand Slam-toernooi geplaatst. De Nederlander won in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn beslissende kwalificatieduel op de Australian Open.
Griekspoor nog één zege verwijderd van hoofdschema Australian Open
Tallon Griekspoor is nog één zege verwijderd van het hoofdschema van de Australian Open. De Nederlander bereikte in de nacht van donderdag op vrijdag de derde en laatste ronde van het kwalificatietoernooi in Melbourne. Lesley Pattinama-Kerkhove redde het niet.
Meer van Nu.nl Tennis