Nieuws

Het regende pepernoten

Vrijdag 29 november

Het regende druppels, maar nog véél meer pepernoten tijdens het lekkerste jeugdtoernooi van het hele jaar: het Pepernoten Toernooi! Bijna 40 kinderen trotseerden woensdagmiddag weer en wind en ook Tennis Piet was natuurlijk weer van de partij. Hij had zelfs cadeautjes meegenomen! Die werden binnen bij de ‘openhaard’ met gejuich ontvangen. Voor iedereen was er een pakje, maar voor Tibo had Tennis Piet twee cadeautjes, want Tibo was jarig! Daarom zong iedereen eerst uit volle borst ‘Lang zal Tibo leven’ en daarna ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en nog veel meer Sinterklaasliedjes. Wat was het gezellig!

De Jeugdcommissie dankt het Toernooi Team voor de geweldige organisatie! Dionne en Simone, jullie waren super! Ook alle ouders die hebben geholpen bij het versieren en opruimen: dank jullie wel!

Tennis Op Maat: jullie hebben er weer een feest van gemaakt.

Tot volgend jaar allemaal! Klik hier voor meer foto's

Schrijf nu in voor KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 Tennis en Padel

Maandag 11 november
Competitie KNLTB

De inschrijving voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020 is geopend. Vanaf nu kan je je weer inschrijven voor alle soorten competities op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Aan alle seniorleden (en ook jeugdleden) het verzoek dit snel te doen. De inschrijving sluit 20 december a.s. Daarna worden alle gegevens verwerkt door de VCL (Vereniging Competitieleider) en worden de teams samengesteld. Vervolgens worden deze gegevens doorgestuurd naar de KNLTB vóór de feestdagen! NIEUW: wil je meedoen met de Padelcompetitie, dan kan je hiervoor ook inschrijven. Gebruik hiervoor deze link.   Wil je inschrijven voor tennis: gebruik dan dezelfde link .  LET op: iedereen dient zich persoonlijk in te schrijven via Toernooi.nl.  Als je alleen wilt invallen, of je "weet niet precies bij welk team je kan spelen" geef je dan individueel op, ook via Toernooi.nl.  Wil je nadere informatie over de voorwaarden en regels die gehanteerd worden door de TC bij de indeling van de teams, klik dan op > lees meer > downloads. 

Lees meer

Generatietoernooi 2020

Zondag 10 november

Save the date! Zondag 26 januari 2020 vindt het Generatietoernooi plaats. Een gezellig dubbeltoernooi voor jong en oud. Je kunt je inschrijven samen met je opa, je buurvrouw, een oudere/jongere clubgenoot, je neef, je (klein)dochter... Als jullie maar minimaal een generatie schelen.

Ho! Stop! Nu niet meteen roepen: 'Waar is de inschrijflink?' Die volgt. Eerst zijn we nog op zoek naar leden:

  • die het leuk vinden om te helpen bij de organisatie. Er is van alles te doen. Van erwtensoep opwarmen tot de kantine in wintersfeer brengen
  • met (een beetje) verstand van tennis die de poules en de banen indelen, de standen bijhouden, de spelwijze bepalen... Dat werk.
  • die jong en oud op leuke manier in de stand 'actie!' zetten met een coole warming-up

We maken er met zijn allen weer een gezellige boel van! Zin om te helpen? Meld je dan nu aan: generatietoernooi@gmail.com

Toon al het nieuws

Agenda

03
jan

Nieuwjaarsreceptie

19:30 – 22:00
10
jan

Klaverjassen

20:00 – 22:00
07
feb

Klaverjassen

20:00 – 22:00
09
feb

Ouderbijeenkomst Jeugdtennis

Toon volledige agenda

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige tennis- en padelvereniging. Bij TV Pim Mulier gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij ons is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Word lid.

Meer over de club

Nu.nl Tennis

Haase voor het eerst in elf jaar niet naar Australian Open
Robin Haase doet volgende maand niet mee aan de Australian Open. De 32-jarige Hagenaar verkiest twee challengertoernooien in Bangkok boven het Grand Slam-toernooi in Melbourne.
Osaka vindt in Belg Fissette vierde coach in een jaar tijd
Naomi Osaka heeft in de Belg Wim Fissette een nieuwe coach gevonden. De Japanse versleet het afgelopen seizoen liefst drie coaches.
Dimitrov doet voor achtste keer mee aan ABN AMRO-toernooi
Grigor Dimitrov gaat voor de achtste keer meedoen aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. De organisatie meldt donderdag dat de oud-finalist is vastgelegd voor de 46e editie.
Bertens krijgt prestigieuze prijs voor inzet bij liefdadigheidsprojecten
Kiki Bertens ontvangt dit jaar de WTA Jerry Diamond ACES Award. Dat heeft de overkoepelende tennisorganisatie voor vrouwen woensdag bekendgemaakt.
Voormalige nummer één Wozniacki (29) stopt na Australian Open met tennis
Caroline Wozniacki zet na de Australian Open in januari een punt achter haar tennisloopbaan, maakte de 29-jarige Deense vrijdag bekend via <a href="https://www.instagram.com/p/B5u5VsyCeBB/" target="_blank">Instagram</a>.
Bertens wil met prikkel van nieuwe coach top drie wereldranglijst halen
Kiki Bertens hoopt volgend jaar onder haar nieuwe coach Elise Tamaëla de top drie van de wereldranglijst te bereiken. Dat zegt de tennisster in haar eerste uitgebreide interview sinds de breuk met Raemon Sluiter.
Bertens wil financiële compensatie voor olympische deelname in Tokio
Kiki Bertens is bereid om volgend jaar namens Nederland in actie te komen op de Olympische Spelen in Tokio, maar wel tegen een financiële compensatie. De nummer negen van de wereld vindt haar individuele carrière belangrijker.
Federer krijgt historische herdenkingsmunt in Zwitserland
De Zwitserse regering heeft maandag bekendgemaakt dat het gezicht van Roger Federer binnenkort op munten van 20 franc (ruim 18 euro) wordt afgedrukt. De bijna 100.000 exemplaren verschijnen in januari.
Meer van Nu.nl Tennis