Nieuws

SPOED! Barpersoneel gevraagd voor okt/nov/dec

Vrijdag 18 oktober
bardienst opgeven

 Hierbij een dringende oproep om je alsnog in te schrijven voor een bardienst voor de periode eind oktober / diverse data in november / diverse data in december! Vooral in de competitie weekenden (25/26/27 oktober en 1/2/3 november (inhaalwedstrijden) en de weekenden van 8/9, 23/24 november en 7/8 december voor de wintercompetitie) is dringend barpersoneel nodig! In december staat nog bijna niemand ingeschreven. Als er geen mensen staan ingeroosterd voor bardiensten, dan zijn we genoodzaakt om de kantine te sluiten! Dat wil het Bestuur liever niet! DAAROM HEBBEN WIJ JOUW HULP NODIG!  Klik op "Lees meer"> download > en lees de oproep van het Bestuur.

Lees meer

Proeverij nieuwe gerechten in Tie Break Cafe

Donderdag 17 oktober
Pizza

De proeverij vind plaats in de kantine op maandag 28 oktober vanaf 21.00 uur.  De competitieschotel nieuwe stijl wordt  geserveerd met een glaasje wijn. Daarnaast testen wij onze steenoven pizza's uit en kun je ook onze nieuwe snackrepen testen.  De proeverij is kosteloos voor leden. Maar OP=OP!

Gezonder - duurzamer - lekkerder    Sinds vorig jaar zijn wij bezig om de vereniging duurzamer te maken. Allereerst is de baanverlichting vervangen door LED. Tevens is een mooie natuurspeelplaats gecreëerd op het park. En zijn wij bezig om de afval te reduceren. Denk aan plastic flessen en tennisballen (daarover later meer). Daarnaast willen wij de kantine kwalitatief verbeteren. Op basis van de Team:Fit aanpak  (Jongeren op gezond gewicht) hebben wij een aantal gezonde alternatieven uitgezocht en de uitstalling in de kantine aangepast. Wij hebben deze aanpak echter uitgebreid omdat wij vinden dat het aanbod ook lekker én praktisch uitvoerbaar moet zijn. Dus toetsen wij alles aan vier uitgangspunten: Is het lekker?  - Kan het echt niet duurzamer?  Is er een gezond alternatief?  Is het praktisch uitvoerbaar?   Op 28 oktober willen wij graag jullie mening. Want "the proof of the pudding is in the eating"!  Komt allen.

 Joke, Louise, Karin, Walter, Asing

 

 

Noteer in je agenda: ALV 13 november a.s.

Woensdag 25 september
ledenvergadering

Het is een beetje vroeg, maar noteer alvast in je agenda dat op woensdag 13 november a.s. de Algemene Ledenvergadering van TV Pim Mulier plaatsvindt. Voorheen was dit altijd in februari, maar aangezien we nu een jaarvereniging worden (van januari-december) is deze datum geprikt. Nadere mededelingen volgen.

Toon al het nieuws

Agenda

13
sep

Start KNLTB Najaarscompetitie 2019

09:00 – 22:00
t/m 27-10-2019
01
nov

Klaverjassen

20:00 – 23:00
13
nov

Algemene Leden Vergadering

19:30
Toon volledige agenda

Over de club

We staan te springen om jou aan te sluiten bij onze levendige tennis- en padelvereniging. Bij TV Pim Mulier gaat het om de passie voor sport — en om de mensen die deze passie delen. Van jong tot oud, bij ons is er een plek en uitdaging voor iedereen. Daarom nodigen wij jou graag uit om een kijkje te nemen.

Word lid.

Meer over de club

Nu.nl Tennis

Trotse Murray noemt titel in Antwerpen een van zijn mooiste zeges ooit
Andy Murray had nooit verwacht dat hij het ATP-toernooi van Antwerpen op zijn naam zou schrijven. De Schot won zondag in de eindstrijd van Stan Wawrinka en veroverde zo zijn eerste titel in bijna duizend dagen.
Emotionele Murray boekt in Antwerpen eerste toernooizege sinds 2017
Andy Murray heeft zondag in Antwerpen zijn eerste toernooizege geboekt in 961 dagen. Belinda Bencic sloot haar topweek in Moskou af met de eindzege bij het WTA-toernooi in de Russische hoofdstad.
Bertens treft Vekic en Yastremska in groepsfase WTA Elite Trophy
Kiki Bertens neemt het deze week in de groepsfase van de WTA Elite Trophy in het Chinese Zhuhai op tegen de Kroatische Donna Vekic en de Oekraïense Dayana Yastremska, zo heeft de loting maandag uitgewezen.
Murray haalt in Antwerpen voor het eerst sinds maart 2017 ATP-finale
Andy Murray heeft zaterdag voor het eerst sinds maart 2017 de finale van een ATP-toernooi bereikt. De 32-jarige Brit was in de halve eindstrijd in Antwerpen te sterk voor Ugo Humbert.
Bencic pakt laatste ticket WTA Finals, deelname Bertens nog verder weg
Belinda Bencic heeft zaterdag het laatste ticket voor de WTA Finals veroverd door de finale van het indoortoernooi in Moskou te bereiken. Dat betekent ook dat Kiki Bertens een wonder nodig heeft om volgende week mee te mogen doen aan het eindejaarstoernooi in Shenzhen.
Dit is wat Bertens moet doen voor een WTA Finals-ticket
Kiki Bertens heeft deelname aan de WTA Finals niet meer in eigen hand en heeft minstens één afmelding nodig om zich te kwalificeren. Dit is alles wat je moet weten over het prestigieuze eindejaarstoernooi, dat van 27 oktober tot en met 3 november in het Chinese Shenzhen wordt gehouden.
Nederlands team zonder verrassingen in Davis Cup Finals in Madrid
Het Nederlandse Davis Cup-team speelt volgende maand met de verwachte namen de Davis Cup Finals in Madrid. Robin Haase, Tallon Griekspoor, Wesley Koolhof, Jean-Julien Rojer en Botic van de Zandschulp behoren tot de definitieve selectie.
Van Dijk: 'Honger om prijzen te winnen bij Liverpool nóg groter geworden'
Liverpool is dit seizoen nog altijd zonder puntenverlies en begint zondag als absolute favoriet aan de topper tegen Manchester United, maar Virgil van Dijk probeert de verwachtingen wat te temperen. Volgens de verdediger leggen de media te veel druk op 'The Reds', die dit seizoen voor het eerst sinds 1990 kampioen kunnen worden.
Meer van Nu.nl Tennis